Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Màsters i postgraus UdG

Màsters i postgraus UdG

Postgrau en diversitat alimentària: cultures i conviccions

En acabar el curs estaràs capacitat per:

Assessorar les empreses de la restauració o de la indústria alimentària a l’hora d’elaborar menjars de les diverses tradicions i conviccions del país.

Gestionar equips de treball amb persones de cosmovisions molt diverses, aprofitant la riquesa de la diversitat religiosa i de conviccions  

Elaborar productes culinaris per a petites o grans col·lectivitats, tenint present la diversitat religiosa i de conviccions dels clients potencials en residències, hospitals, escoles, hotels, etc…

Crear productes innovadors tenint en compte la diversitat i obrir nous mercats a les empreses alimentàries del país

Assessors i col·laboradors

L’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós és membre fundador de la Iniciativa de les Religions Unides, una xarxa internacional d’iniciatives interreligioses de base. És membre afilitat a la Conferència Mundial sobre Religió i Pau – Europa i col·labora amb el Consell per al Parlament de les Religions del Món. També pertany a la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO.

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació és la institució creada per la Universitat de Girona amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona. Promou el progrés de la societat i contribueix a la formació i el desenvolupament dels ciutadans. Amb aquest objectiu, gestiona les activitats de la UdG en el camp dels estudis propis de formació continuada i les activitats de divulgació cultural i científica.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola