L’European Young Chef Award és una competició organitzada i promoguda per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT) en col·laboració amb escoles d’hostaleria a les Regions Europees de Gastronomia. Vedruna i el seu alumne, Osvaldo, representen Catalunya en l’edició del 2023.
Hi competeixen els finalistes de concursos regionals des de tot Europa avaluats per xefs estrella i experts internacionals.
EUROPEAN YOUNG XEF AWARD 2023
L’European Young Chef Award 2023 se celebrarà del 20 al 24 de Novembre al Lycée hôtelier du Touquet a Le Touquet, Hauts-de-France, European Region of Gastronomy awarded 2023.
STREAMING AND SOCIAL MEDIA
Ens complau anunciar que l’EYCA 2023 es retransmetrà en directe a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube de l’IGCAT, perquè les famílies i els seguidors del jove xef puguin seguir la competició des de casa.
21 Novembre15:00h -18:00h CET – Elaboració i presentació del plat tradicional
22 November 09:00h – 13:30h CET – Elaboració i presentació del platinnovador
15:00h – 16:00h CET – Meeting amb el chef pastisser Sandrine Baumann
18:00h – 20:00h CET – Ceremònia d’entrega de premis
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com