El protocol i la figura de l'amfitrió ens porta a l'anàlisi de tots els elements que creen un clima favorable al client dels servei de restauració. Des de l'antropologia es fa l'anàlisi de l'espai i de com les persones s'hi troben, es distribueixen i es mouen...
El nom del curs és amfitrió perquè aquesta figura sedueix els seus convidats i, per tant, fidelitza. Amb les tècniques que coneix amb un estat emocional positiu i amb l'aplicació dels valors i eines que tots tenim i aplica amb consciència. .
4 sessions de 3 hores teòriques amb participació i debat per part de l'estudiant. De 16h a 19h.
La proposta gastronòmica de Pere Carrió es basa en l'aplicació o coneixement de la gastronomia sostenible que han estat el motor de la seva carrera professional. Membre de Slowfood Barcelona des de 2011, premi al millor restaurant vegetal d'Espanya 2020, defensa una aplicació o criteris de conservació del medi ambient en totes les accions que es desenvolupin en un establiment i la reivindicació del producte vegetal com a element clau en la reducció de l'mpacte ecològic.
Una cuina sana i de temporada; una proposta per assegurar les necessitats del present sense comprometre les del futur.
4 sessions 100% pràctiques i interactives amb demostració i degustació de les diferents elaboracions. De 16h a 19h.
Formació completa per veure el món amb els ulls d’un Bartender. Aconsegueix una visió global per dominar els aspectes tècnics dels còctels, aplicacions tècniques d'avantguarda; i entendre el negoci i el client d'aquests establiments.
4 sessions pràctiques de 3 hores. De 16h a 19h.
La cuina catalana és una de les cuines tradicionals més conegudes. També es coneix com la cuina del poble. La majoria dels ingredients provenen del subsòl, és un àpat senzill, basat en els ingredients cultivats a la terra.
Els nostres alumnes coneixeran les receptes més tradicionals de la cultura catalana, a través de receptes casolanes tradicionals que mai haurien de desaparèixer amb el pas de generacions.
4 sessions pràctiques de 3 hores amb explicació del formador, implementació dels continguts i tast dels plats elaborats. De 16h a 19h.
Sessions:
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com