Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Cursos de curta durada

CURSOS  2022 - 2023

"ENGAGEMENT": L’AMFITRIÓ, COM FIDELITZAR EL CLIENT

Inici el 18 d'octubre 

Professor: Juan Mediavilla

El protocol i la figura de l'amfitrió ens porta a l'anàlisi de tots els elements que creen un clima favorable al client dels servei de restauració.  Des de l'antropologia es fa l'anàlisi de l'espai i de com les persones s'hi troben, es distribueixen i es mouen...

El nom del curs és amfitrió perquè aquesta figura sedueix els seus convidats i, per tant, fidelitza. Amb les tècniques que coneix amb un estat emocional positiu i amb l'aplicació dels valors i eines que tots tenim i aplica amb consciència. .

4 sessions de 3 hores teòriques amb participació i debat per part de l'estudiant. De 16h a 19h.

  • 18/10/2022
  • 20/10/2022
  • 25/10/2022
  • 27/10/2022

CUINANT SOSTENIBILITAT

Inici de 25 d'octubre

Professor: Pere Carrió

La proposta gastronòmica de Pere Carrió es basa en l'aplicació o coneixement de la gastronomia sostenible que han estat el motor de la seva carrera professional. Membre de Slowfood Barcelona des de 2011, premi al millor restaurant vegetal d'Espanya 2020, defensa una aplicació o criteris de conservació del medi ambient en totes les accions que es desenvolupin en un establiment i la reivindicació del producte vegetal com a element clau en la reducció de l'mpacte ecològic.

Una cuina sana i de temporada; una proposta per assegurar les necessitats del present sense comprometre les del futur.

4 sessions 100% pràctiques i interactives amb demostració i degustació de les diferents elaboracions. De 16h a 19h.

  • 25/10 /2022
  •  27 10/2022 
  • 08/11/2022
  • 10/11/2022

CURS INTENSIU DE COCTELERIA

Inici el 3 de novembre

Professor: Ginés Pérez (Cockteleria Belvedere)

Formació completa per veure el món amb els ulls d’un Bartender. Aconsegueix una visió global per dominar els aspectes tècnics dels còctels, aplicacions tècniques d'avantguarda; i entendre el negoci i el client d'aquests establiments.

4 sessions pràctiques de 3 hores. De 16h a 19h.

  • 03/11/2022
  • 08/11/2022
  • 15/11/2022
  • 17/11/2022

CURS DE CUINA TRADICIONAL CATALANA D'EN JOSEP MARIA FREIXA

Inici l'1 de desembre

Professor: Josep Maria Freixa

La cuina catalana és una de les cuines tradicionals més conegudes. També es coneix com la cuina del poble. La majoria dels ingredients provenen del subsòl, és un àpat senzill, basat en els ingredients cultivats a la terra.

Els nostres alumnes coneixeran les receptes més tradicionals de la cultura catalana, a través de receptes casolanes tradicionals que mai haurien de desaparèixer amb el pas de generacions.

4 sessions pràctiques de 3 hores amb explicació del formador, implementació dels continguts i tast dels plats elaborats. De 16h a 19h.

Sessions:

  • 01/12/2022
  • 13/12/2022
  • 15/12/2022
  • 20/12/2022

Sol·licitar informació