Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Formació contínua

CURSOS  2021 - 2022

EVOLUCIÓ DE LA CUINA: DE L’ANTIGA ROMA A LA NOVA GASTRONOMIA. 

Una mirada a la tecnologia, els gustos i les modes.

Professor: Josep Maria Blasi

Curs enfocat a aprofundir en la varietat d'ingredients de cuina i les seves diferents aplicacions, així com els gustos i les tendències des de l'Antiga Roma a la "Nouvelle Cuisine". Durant la formació es descobriran diferents etapes de la gastronomia i la seva respectiva aplicació tècnica.

  • Durada: 7 SESSIONS DE 2,5h. De 16 a 18:30h
    Dates: 23/02 + 02/03 + 09/03 + 16/03 + 30/03 + 06/04 + 20/04
  • Horari: 16H A 20H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
  • Preu: 435.60€

Aquest curs s'adreça als aficionats a la gastronomia, als cuinetes que gaudeixen enredant els fogons.

GASTROPOLOGIA, RESTAURACIÓ SOSTENIBLE

Professor: Sergio Gil

El curs consisteix en conèixer la gestió de la sala, espai d'un restaurant o bar-cafeteria. La gastropología és un estudi útil tant per a un restaurant d'estrella Michelin com per a un petit bar-cafeteria. Sergio Gil (Barcelona, ​​1976) va idear en un màster la Gastropología -disciplina inspirada en l'antropologia sociocultural que pretén analitzar les relacions socioculturals i econòmiques que es donen en l'espai bar- restaurant-, útil tant per al bar més petit de barri com per el restaurant més estrellat. La gestió de la sala en la seva màxima esplendor.

  • Durada: 12 HORES
    Dates: 29/11/21 + 01/12/21 + 13/12/21 + 20/12/21
  • Horari: 16H A 19H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
  • Preu: 217.80€

MIXOLOGIA, CURS INTENSIU COCTELERIA

Professor: Damià Mula

Formació completa per veure el món amb ulls de Bartender. Obtenir una visió global per dominar els aspectes tècnics de la cocteleria, les aplicacions tècniques d'avantguarda i. alhora, entendre el negoci i el client d'aquests establiments.

  • Durada: 12 HORES
    Dates: 21/02/22 + 07/03/22 + 14/03/22 + 21/03/22
  • Horari: 16H A 19H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
  • Preu: 217.80€

CURS INTENSIU SOBRE EL SAKE, EL SHOCHU I ALTRES BEGUDES JAPONESES

Professor: Antinio Campins

Aquest curs està impartit per l'autor de el llibre Sake: La seda líquida per aprofundir en els coneixements sobre aquesta beguda encara desconeguda a occident. Es tracta de descobrir les principals classificacions de el sake i diversos mètodes d'elaboració per produir característiques i perfils de sabor molt diferenciats.

  • Durada: 12 HORES
    Dates: 01/02/22 , 03/02/22 , 08/02/22 , 10/02/22
  • Horari: 16H A 19H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
    Preu: 217,80€


SEMINARI D’ESTIL, La sala com a eina de fidelització

Professora: Alba Espargaró

L'Alba és directora de la Fundació BMR; docent en el Màster de Museus de la Universitat de Saragossa, a l'Escola Superior de RRPP i Publicitat de la UB; experta en comunicació. El curs està enfocat a la millorar del perfil professional dels assistents, potenciant l'atenció a client.

Durada: 6 HORES
Dates: 08/02/22 i 22/02/22

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 108.90€

APLICACIONS TECNOLÒGIQUES A LA RESTAURACIÓ

Professor: Ivan Cubiles

Durada: 6 HORES
Dates:  10 i 17 de novembre

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 108.90€

Aquest curs s'adreça a caps de sala, maîtres, cap de col·lectivitats, responsable de bar i restaurant, F&B, directors de restaurant o àrea de restauració.  Aporta solucions tecnològiques a la restauració i obre per a l'anàlisi del negoci

CURS DE CUINA TRADICIONAL CATALANA I DE NADAL D'EN JOSEP MARIA FREIXA

Professor: Josep Maria Freixa.

Aquest curs s'adreça a persones interessades en la dieta i cuina tradicional catalana i nadalenca.  Us aproparem a les receptes més tradicionals i nadalenques de la cuina catalana , a través del receptari tradicional i cassolà.
Conèixer les principals aplicacions de la cuina tradicional catalana i nadalenca, i les seves principals aplicacions: Els sofregits, les picades, es rostits, els suquets de peix, mar i muntanya, l'escabetx, el fricandó ... 

  • Durada: 12 HORES
  • Dates:  30 de novembre  i   9, 14 i 16 de desembre de 2021
  • Horari: 16H A 19H
  • Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217,80€

 

CUINANT SOSTENIBILITAT

Professor: Pere Carrió

La proposta gastronòmica de Pere Carrió es basa en l'aplicació o coneixement de la gastronomia sostenible que han estat el motor de la seva carrera professional. Membre de Slow food Barcelona des de 2011, premi a el millor restaurant de verdures d'Espanya 2020, defensa una aplicació o els criteris de conservació de l'entorn en totes les accions que es desenvolupen en un establiment i la reivindicació del producte vegetal com a element clau en la reducció de l'impacte ecològic.
Una cuina sana i de temporada; una proposta per assegurar les necessitats del present sense comprometre les del futur.

  • Durada: 12 HORES
    Dates: 29/03/22 + 31/03/22 + 05/04/22 + 07/04/22
  • Horari: 16H A 19H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
    Preu: 217.80€ 

"ENGAGEMENT", L'ANFITRIÓ

Professor: Juan Mediavilla

Aquest curs vol empoderar l'alumnat amb habilitats i capacitats necessàries per a exercir el seu rol com un amfitrió competitiu. Es treballaran continguts per saber connectar amb el client i fomentar la seva fidelització a través de tècniques emocionals i amb la transmissió de valors d'acord amb la cultura de l'establiment.

Durada: 18 HORES
Dates: 01/03/22 + 03/03/22 + 08/03/22 + 10/03/22 + 15/03/22 + 17/03/22

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 326.70€

FOOD & BEBERAGE MANAGEMENT

Professors : Bruno Castro Coma (director) | Gemma Llort (RRHH) | Sergio Genaro (Gestió i anàlisi financera) | Marc Rigol (MKT)

Aprendre les últimes tendències i estratègies de el sector de la restauració. El sector hoteler i de la restauració està demandant, cada vegada més, experts en direcció d'aliments i begudes (food and beverage). L'emergència de nous mercats i productes en l'àmbit hostaler internacional, obliga a posicionar-se en la primera fila cap a la competitivitat d'hotels, restaurants i tot tipus d'establiments de restauració.

Durada: 90 HORES (30 sessions)
Dates:

  • Setmana 1: 07/02/22 + 08/02/22 + 09/02/22
  • Setmana 2: 14/02/22 + 15/02/22 + 16/02/22
  • Setmana 3: 21/02/22 + 22/02/22 + 23/02/22
  • Setmana 4:    01/03/22 + 02/03/22

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 1.687,95€

Si vols més informació sobre qualsevol d'aquests cursos o tens dubtes, omple el formulari i estarem encantats d'atendre't!