Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Formació contínua

CURSOS  2021 - 2022

HISTÒRIA DE LA GASTRONOMIA

Professor: Josep Maria Blasi

Durada: 24 HORES
Dates:

  •  22 i 29 de setembre i 6, 13, 20 i 27 d'octubre

Horari: 16H A 20H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 435.60€

Aquest curs s'adreça als aficionats a la gastronomia, als cuinetes que gaudeixen enredant els fogons.

Ens proposem acompanyar al participants en un viatje per la història de la gastronomia. L'evolució de la cuina, la tecnologia, els gustos i les modes.

GASTROPOLOGIA, RESTAURACIÓ SOSTENIBLE

Professor: Sergio Gil

Durada: 12 HORES
Dates:

  • 22 i 29 de novembre i 13 i 20 de desembre de 2021

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217.80€

Aquest curs s'adreça a caps de sala, maîtres, cap de col·lectivitats, responsable de bar i restaurant, F&B, directors de restaurant o àrea de restauració. 

 

MIXOLOGIA, CURS INTENSIU COCTELERIA

Professor: Damià Mula

Durada: 12 HORES
Dates:

  •  21 de febrer i 7, 14 i 21 de març de 2022

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217.80€

Es tracta d’un curs encaminat a aprendre a llegir les receptes de cocteleria en totes les variants internacionals

 

El SAKE I  ALTRES BEGUDES JAPONESES.

Professor: Toni Campins

Durada: 12 HORES
Dates:

  • PROPOSTA 1: 28 d'octubre i 2,4 i 9 de novembre

  • PROPOSTA 2: 1, 3, 8 i 10 de febrer

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217,80€

Curs de summiller del Sake per ser un especialista en el món del Sake i totes les seves derivacions, entendre el Sake com una beguda amb possibilitats de maridatge tan extenses com les del vi.

 

CREACIÓ D'UN ESTIL PER CERCAR L'EXEL·LÈNCIA EN RESTAURACIÓ

Professora: Alba Espargaró

Durada: 6 HORES
Dates:

  • 9, 16 i 23 de febrer de 2022

Horari: 16H A 18H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 108.90€

En aquest curs mostrarem exemples pràctics que l'estil és una eina més en la recerca de l'excel·lència i un magnífic instrument de fidelització
Com crear un estil?

APLICACIONS TECNOLÒGIQUES A LA RESTAURACIÓ

Professor: Ivan Cubiles

Durada: 6 HORES
Dates: 

  • 10 i 17 de novembre

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 108.90€

Aquest curs s'adreça a caps de sala, maîtres, cap de col·lectivitats, responsable de bar i restaurant, F&B, directors de restaurant o àrea de restauració.  Aporta solucions tecnològiques a la restauració i obre per a l'anàlisi del negoci

CURS DE CUINA TRADICIONAL CATALANA I DE NADAL D'EN JOSEP MARIA FREIXA

Professor: Josep Maria Freixa.

Durada: 12 HORES
Dates: 

  • 30 de novembre  i   9, 14 i 16 de desembre de 2021

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217,80€

Aquest curs s'adreça a persones interessades en la dieta i cuina tradicional catalana i nadalenca Us aproparem a les receptes més tradicionals i nadalenques de la cuina catalana , a través del receptari tradicional i casolà 
Conèixer les principals aplicacions de la cuina tradicional catalana i nadalenca, i les seves principals aplicacions: Els sofregits, les picades, es rostits, els suquets de peix, mar i muntanya, l'escabetx, el fricandó ... 

CUINANT SOSTENIBILITAT

Professor: Pere Carrió

Durada: 12 HORES
Dates:

  • PROPOSTA 1:  26 i 28 d'octubre i 2 i 4 de novembre de 2021

  • PROPOSTA 2:  29 i 31 de març i el 5 i 7 d'abril

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 217.80€ 
La proposta gastronòmica d'en Pere Carrió es basa en l'aplicació dels coneixements sobre gastronomia sostenible i que ha estat el motor de la seva trajectoria professional:
En Pere és membre d'slowfoood Barcelona des de 2011, Premi al millor restaurant vegetal d'Espanya 2020 
Una cuina sana i de temporada, una proposta per assegurar les necessitats del present sense comprometre les del futur.

"ENGAGEMENT", L'ANFITRIÓ

Professor: Juan Mediavilla

Durada: 18 HORES
Dates:

  • PROPOSTA 1:  5,7,14 19 21 i 26 d'octubre de 2021
  • PROPOSTA 2 : 1,3,8, 10, 15 i 17 de març de 2022

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 326.70€

El curs es presenta i té com a objectiu principal la fidelització del client en restauració. 
El protocol unit a la figura de l'amfitrió són els elements que creen un clima favorable al convidat. Ho posarem en valor i donarem estrategies

FOOD & BEBERAGE MANAGEMENT

Professor coordinador: Lucas Vidaller

Durada: 90 HORES (30 sessions)
Dates:

  • 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23 de febrer

  • 1, 2, 7, 8, 9, 14,15, 16, 21 ,22, 23, 28, 29, 30 de març

  • 4, 5, 6, 19, 20, 25, 26 d'abril

Horari: 16H A 19H
Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ

Preu: 1.687,95€

El curs pretén formar els alumnes en la capacitat de implementar estratègies en tots els camps de la restauració

Per formalitzar la matrícula, omple les dades d'aquest formulari i fes l'ingrés del preu del curs al número de compte a continuació indicant com a concepte el nom del curs

ES63 2100 9046 9802 0008 7125

També pots abonar el cost amb targeta de crèdit a la secretaria del centre

Si vols més informació sobre qualsevol d'aquests cursos o tens dubtes, omple el formulari i estarem encantats d'atendre't!