Un projecte formatiu per donar resposta
a les necessitats laborals

Amb l'objectiu de facilitar l'accés dels joves al mercat laboral i oferir una educació orientada a cobrir les necessitats professionals que demanden les empreses, l'entitat posa en marxa aquest projecte en col·laboració amb Compass Group per convertir el nou centre en un referent de formació dual en l'àmbit de la restauració i l’hostaleria a Catalunya.

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Cuina i gastronomia

En acabar els teus estudis seràs capaç d’executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, finalització, presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina.

  • 2 cursos acadèmics
  • Possibilitat de doble titulació 3x2
  • Formació en centres de treball en empreses del sector
  • Formació dual
Cuina i gastronomia
Cuina i gastronomia

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Serveis en restauració

En acabar estaràs capacitat per realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d'aliments i begudes, així com les d'atenció al client en l'àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat.

  • 2 cursos acadèmics
  • Possibilitat de doble titulació 3x2
  • Formació en centres de treball en empreses del sector
  • Formació dual

Cicle Formatiu de Grau Mitjà Forneria, pastisseria i confiteria

En acabar els teus estudis estaràs preparat per elaborar i presentar productes de forneria, rebosteria i confiteria, conduint les operacions de producció, composició i decoració, en obradors i establiments de restauració, aplicant la legislació vigent d'higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

  • 2 cursos acadèmics
  • Possibilitat de doble titulació 3x2
  • Formació en centres de treball en empreses del sector
  • Formació dual
Forneria, pastisseria i confiteria