Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Beques i ajuts

Beques i ajuts

Programa ZING

La Fundació Privada Nous Cims posa en marxa un programa ZING de beques per finançar els estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior.

Per a formar part de Zing, has d’estar vinculat/da a una entitat social o centre d’educació secundària que proposi la teva candidatura per la teva actitud, motivació i compromís.

Els objectius generals del programa són:

  • Garantir que les limitacions econòmiques no impedeixin que joves amb capacitat, talent, vocació i actitud puguin accedir a la formació que volen fer.
  • Facilitar el desenvolupament d’itineraris acadèmics formatius que impulsin la vida educativa als alumnes en situació socialment desfavorable.

Beques de l'estat

Podran sol·licitar les beques els/les estudiants que no superin una determinada renda i / o patrimoni familiar, que compleixin uns determinats requisits d'aprofitament acadèmic i estiguin cursant algunes de les següents ensenyaments:

  • Primer i segon cursos de Batxillerat.
  • Formació Professional de grau mitjà i de grau superior.

Beques "Crecemos"

La Fundació Mahou San Miguel  vol potenciar el talent en l'hostaleria amb les noves Beques Crecemos, creades amb l'objectiu d'atreure, impulsar i potenciar el talent dels joves professionals que volen desenvolupar i ampliar la seva carrera en algun àmbit de l'hostaleria i el turisme.

Les beques s'adrecen a joves que s'hagin matriculat en una titulació oficial de Formació Professional, de grau mitjà o superior, en alguna de les branques d'hostaleria i turisme, ja sigui en la modalitat ordinària o dual, i tant al primer curs com a al segon. Igualment, es podrà fer des d'un centre de formació públic, concertat o privat

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola