Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Classe magistral de Sergio Mellado

Classe magistral de Sergio Mellado

La direcció d’aliments i begudes en una cadena hotelera

Sergio Mellado és des de fa 17 anys director corporatiu d’AyB de Catalonia hotels & resorts, companyia internacional amb 75 hotels urbans i de vacances i una cadena de 14 restaurants “Eboca restaurants”.
Màster F&B per Cornell-Essec, Director d’hotel per l’Escola d’hostaleria de Sant Pol de mar, TEAT per l’Escola oficial de turisme de Madrid i MBA Executive per EAE.

Amb trenta anys d’experiència creant, organitzant i gestionant molts conceptes de restauració a Europa i Amèrica, des de gastronòmics a foodtruks, passant per bufets, bars, casual food, banquet, coffeeshops, slowfood, etc, ha implementat i desenvolupat amb èxit el departament corporatiu d’AyB a Catalonia, buscant sempre la rendibilitat d’un servei de restauració de qualitat que aporta valor a la marca hotel i una bona gestió.

Acostumat a treballar amb grans equips multiculturals, amb una visió pedagògica de la seva tasca i centrat a estandarditzar mitjançant Manuals Operatius i formació contínua.