Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Cuinant sostenibilitat

Cuinant sostenibilitat

La proposta gastronòmica de Pere Carrió es basa en l’aplicació o coneixement de la gastronomia sostenible que ha estat el motor de la seva carrera professional. En Pere és membre de Slow food Barcelona des de 2011 i premi a el millor restaurant de verdures d’Espanya 2020.

Defensa criteris de conservació de l’entorn en totes les accions que es desenvolupen en un establiment i reivindica el producte vegetal com a element clau en la reducció de l’impacte ecològic.
Una cuina sana i de temporada, una proposta per assegurar les necessitats del present sense comprometre les del futur.

  • Durada: 12 HORES
    Dates: 29/03/22 + 31/03/22 + 05/04/22 + 07/04/22
  • Horari: 16H A 19H
    Idioma: CATALÀ / CASTELLÀ
    Preu: 217.80€