Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - secretaria@vedrunaproesh.cat

Borsa-EmpleaFP

Benvinguts a la Borsa de Treball de l'Escola d'Hostaleria i EmpleaFP, el teu punt de trobada per accedir a les millors oportunitats professionals en el sector de l'hostaleria i la restauració. Tant si ets un alumne recentment graduat com si ja tens experiència i busques noves oportunitats laborals, aquí trobaràs una àmplia gamma d'ofertes que s'adapten al teu perfil i aspiracions.

Per a Alumnes i Graduats

El nostre objectiu és facilitar la inserció laboral dels nostres estudiants i graduats en el món professional. Per això, oferim una plataforma on podràs:
Accedir a ofertes de treball exclusives: Tindràs accés a ofertes que no es publiquen en altres portals.
Rebre assessorament personalitzat: El nostre equip d'orientació laboral t'ajudarà a preparar el teu currículum, cartes de presentació i a preparar-te per a les entrevistes.
Participar en tallers i seminaris: Organitzem activitats formatives que t'ajudaran a millorar les teves competències i habilitats per a la cerca de feina.
Entrar en contacte amb empreses del sector: Facilitem la connexió directa amb empreses que cerquen professionals formats i preparats per incorporar-se immediatament.

Per a Empreses

Si sou una empresa del sector de l'hostaleria i la restauració i esteu cercant nous talents, la nostra borsa de treball us ofereix:
Accés a professionals qualificats: Els nostres estudiants i graduats han rebut una formació de qualitat, amb un enfocament pràctic i actualitzat segons les necessitats del mercat.
Publicació d'ofertes de treball: Podeu publicar les vostres ofertes de manera gratuïta i arribar a una audiència específica i interessada en el vostre sector.
Participació en jornades de reclutament: Organitzem esdeveniments on podeu conèixer i entrevistar potencials candidats en un entorn professional i dinàmic.
Col·laboració amb programes de pràctiques: Oferim la possibilitat de col·laborar amb el nostre programa de pràctiques, permetent-vos conèixer futurs talents abans de contractar-los.