Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - secretaria@vedrunaproesh.cat

CFGM

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

 Cuina i gastronomia

En acabar els teus estudis seràs capaç d’executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, finalització, presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina.

 

2 cursos acadèmics

Possibilitat de modalitat dual

Formació en centres de treball en empreses del sector

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Serveis en restauració

En acabar estaràs capacitat per realitzar les activitats de preparació, presentació i servei d'aliments i begudes, així com les d'atenció al client en l'àmbit de la restauració, seguint els protocols de qualitat.

 

2 cursos acadèmics

Possibilitat de modalitat dual

Formació en centres de treball en empreses del sector

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Forneria, pastisseria i confiteria

En acabar els teus estudis estaràs preparat per elaborar i presentar productes de forneria, rebosteria i confiteria, conduint les operacions de producció, composició i decoració, en obradors i establiments de restauració, aplicant la legislació vigent d'higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

 

2 cursos acadèmics

Formació en centres de treball en empreses del sector

Formació dual

Partner

Compass Group Espanya és l'empresa de referència dins el sector de la restauració col·lectiva o social, amb més de 50 anys d'història. Pertany a la multinacional britànica Compass Group, un dels deu majors ocupadors privats del món. Desenvolupa la seva activitat a través de diferents marques especialitzades: Eurest (serveis a empreses), Scolarest (educació), Medirest (hospitals i centres socials), Vitarest (tercera edat i atenció a domicili), Vilaplana (càtering per a esdeveniments corporatius i particulars), Seral (serveis d'alimentació) i Gow (córners gastronòmics). Compta amb una plantilla de 12.000 empleats i ofereix 101 milions de menjars a l'any. Amb la col·laboració del grup empresarial Compass Group, el nostre centre esdevé una de les escoles referents en l'àmbit nacional i internacional.

Compass Group realitzarà l'assessorament tècnic de la nova instal·lació fins a l'obertura de centre, tant en el disseny dels espais pedagògics, com en l'elaboració i disseny del pla docent i del currículum acadèmic. Aquestes recomanacions es realitzaran perquè les matèries que s'imparteixen al centre estiguin enfocades a les necessitats laborals específiques de les empreses del sector.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola