Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - secretaria@vedrunaproesh.cat

CFGS

Cicle Formatiu de Grau Superior

Direcció de cuina

En acabar els teus estudis seràs capaç a dirigir i organitzar la producció i el servei a la cuina, determinar ofertes i recursos, controlar les activitats pròpies de l’aprovisionament, la producció i el servei, complir els objectius econòmics, seguir els protocols de qualitat establerts i actuar segons les normes d’higiene, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.

 

2 cursos acadèmics

Formació en Centres de Treball en empreses del sector

Formació dual

Horari: de dilluns a divendres de 13.00h a 19.00h

Cicle Formatiu de Grau Superior

Direcció de serveis en restauració

En acabar els teus estudis seràs capaç de dirigir i organitzar la producció i el servei d’aliments i begudes en restauració, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l’aprovisionament, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

 

2 cursos acadèmics 

Formació en Centres de Treball en empreses del sector

Formació dual

Horari: de dilluns a divendres de 13.00h a 19.00h

Partner

Compass Group Espanya és l'empresa de referència dins el sector de la restauració col·lectiva o social, amb més de 50 anys d'història. Pertany a la multinacional britànica Compass Group, un dels deu majors ocupadors privats del món. Desenvolupa la seva activitat a través de diferents marques especialitzades: Eurest (serveis a empreses), Scolarest (educació), Medirest (hospitals i centres socials), Vitarest (tercera edat i atenció a domicili), Vilaplana (càtering per a esdeveniments corporatius i particulars), Seral (serveis d'alimentació) i Gow (córners gastronòmics). Compta amb una plantilla de 12.000 empleats i ofereix 101 milions de menjars a l'any. Amb la col·laboració del grup empresarial Compass Group, el nostre centre esdevé una de les escoles referents en l'àmbit nacional i internacional.

Compass Group realitzarà l'assessorament tècnic de la nova instal·lació fins a l'obertura de centre, tant en el disseny dels espais pedagògics, com en l'elaboració i disseny del pla docent i del currículum acadèmic. Aquestes recomanacions es realitzaran perquè les matèries que s'imparteixen al centre estiguin enfocades a les necessitats laborals específiques de les empreses del sector.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola