Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

L’ESH Vedruna acull la I Jornada Culinària Masterclass Menus Plant Based

L’ESH Vedruna acull la I Jornada Culinària Masterclass Menus Plant Based

El moviment Plant Based no és una moda, és una alimentació conscient, de producte de proximitat i basat en la proteïna vegetal, que no només és bona per a nosaltres, sinó que a més a més ajuda a reduir l'impacte mediambiental. 
Sota el lema GOOD FOR YOU, GOOD FOR THE PLANET Compass-Group promociona aquest nou concepte gastronòmic amb receptes plant-based. 

En aquesta Masterclass, celebrada a les insta·lacions de l'Escola Superior d'Hostaleria Vedruna Gràcia Barcelona, un grup dels seus Xefs  van gaudir i van aprendre les últimes tendències gastronòmiques #slowfood, #sostenibilitat i #cerowaste. 

Per a aquesta tendència, portem la innovació gastronòmica de Pere Carrió i totes les seves revolucionàries tècniques culinàries amb els vegetals a le cuines d'EUREST. Pere és amfitrió de la cuina sostenible i saludable a través del moviment slowfood en el seu restaurant GatBlau.