El moviment Plant Based no és una moda, és una alimentació conscient, de producte de proximitat i basat en la proteïna vegetal, que no només és bona per a nosaltres, sinó que a més a més ajuda a reduir l'impacte mediambiental.
Sota el lema GOOD FOR YOU, GOOD FOR THE PLANET Compass-Group promociona aquest nou concepte gastronòmic amb receptes plant-based. En aquesta Masterclass, celebrada a les insta·lacions de l'Escola Superior d'Hostaleria Vedruna Gràcia Barcelona, un grup dels seus Xefs van gaudir i van aprendre les últimes tendències gastronòmiques #slowfood, #sostenibilitat i #cerowaste. Per a aquesta tendència, portem la innovació gastronòmica de Pere Carrió i totes les seves revolucionàries tècniques culinàries amb els vegetals a le cuines d'EUREST. Pere és amfitrió de la cuina sostenible i saludable a través del moviment slowfood en el seu restaurant GatBlau.
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com