Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - secretaria@vedrunaproesh.cat

Iniciem les classes

Iniciem les classes

És amb gran plaer que us donem la benvinguda al nou curs acadèmic. Estem emocionats de veure-vos aquí, preparats per iniciar una emocionant jornada d’aprenentatge i creixement en el món de la gastronomia i la hostaleria. Comencem un viatge que us portarà a explorar les arts culinàries i l’art de l’atenció al client d’una manera profundament enriquidora i satisfactòria.

Aquesta escola és més que un lloc d’aprenentatge; és un lloc on podreu créixer com a professionals i com a persones. Aquí, no només adquirireu les habilitats tècniques necessàries per tenir èxit en aquesta indústria, sinó que també treballareu en el vostre desenvolupament personal i en la vostra capacitat per treballar en equip, adaptar-vos als canvis ràpids i gestionar situacions desafiants am coratge.

Els vostres professors i el personal de l’escola estan compromesos a proporcionar-vos el suport i les oportunitats necessàries per créixer i destacar. Us animem a ser actius en el vostre aprenentatge, a fer preguntes i a compartir les vostres idees i passions. Estem aquí per ajudar-vos a assolir les vostres metes i objectius.

A més de l’aprenentatge en les aules, us animem a participar activament en les activitats extracurriculars i a col·laborar en els projectes empresarials. Això no només us enriquirà com a persones, sinó que també us ajudarà a connectar amb altres estudiants i professionals del sector.

Us donem la benvinguda i us desitgem un excel·lent curs acadèmic. Estem emocionats de veure com creixeu i prosperau en el camp de l’hosteleria

Salutacions cordials,

La direcció