Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

L’equip espanyol de cuiners professionals

L’equip espanyol de cuiners professionals

assajarà en l’escola per al mundial de Luxemburg

Els dies 27, 28 i 29 de setembre la selecció espanyola de cuina professional assajarà en les nostres instal·lacions per al Campionat del Món de 2022. Deu són els cuiners que buscaran aquesta tardor un nou guardó per a l’equip: El Mundial  que se celebrarà del 26 al 30 de novembre a Luxemburg.

Per als nostres alumnes i professors es tracta d’una oportunitat única de participar en aquest assaig com a ajudants i al mateix temps aprendre tot donant suport a l’equip de cuiners seleccionats.

L’equip està format per cuiners de tot l’Estat, treballarà de valent en aquesta edició per millorar les seves últimes classificacions en tornejos internacionals en què van poder assolir algun premi. L’any 2016 es va aconseguir la medalla de bronze d’ “Art culinari” i d’“Art Pastisser” a les Olimpíades de Cuina celebrades a Alemanya. Un gran resultat que ara intentaran superar a l’altre gran esdeveniment planetari de la cuina: el Mundial.

L’equip està format per cuiners d’arreu de l’Estat:

  • CAPITÀ: Javier Andrade (Restaurant La Trapera – Pradoluengo, Burgos)
  • Rafael Arroyo (Restaurant El Claustro, hotel AC Palacio de Santa Paula – Granada)
  • Javier González (Grupo La Cascada – Lanzarote)
  • Fran Segura (Fran Segura & Co. – Alacant): Encarregat de la rebosteria
  • Víctor Trochi (Restaurant Casa Anamaría Hotel i Villas – Ollers, Girona)
  • Roxana Sevinger (Restaurant La Fábrica del Canal – Abarca de Campos, Palencia)
  • Carlos Miralles (Restaurant Mar Brava – Benicarló, Castelló)
  • Miguel Ángel Mateos (Restaurant del Real Casino de Aranjuez i Casino de Gran Via – Madrid)
  • Toño Rodríguez (Restaurant La Era de los Nogales– Sardas, Osca)
  • José Luis Adán (Restaurant The Room Experience by Botánico – Manzanares, Ciudad Real)