El pop-up de presentació dels coneixements adquirits pels alumnes de Grau Superior de cuina i sala va ser una experiència culinària i de servei excepcional. Aquest esdeveniment va donar als estudiants l’oportunitat de mostrar les seves habilitats i destreses apresas durant la seva formació, creant una experiència gastronòmica que va captivar tots els sentits.
Pel que fa a la cuina, els alumnes van oferir una selecció de plats que evidenciaven la seva destresa tècnica i creativitat. Els sabors eren harmoniosos i els ingredients utilitzats reflectien una aposta per la qualitat i la frescor. La presentació dels plats era elegant i ben cuidada, mostrant l’atenció al detall apresa durant les seves classes pràctiques.
Un dels punts forts d’aquest pop-up va ser la col·laboració i coordinació entre els estudiants de cuina i sala. Aquesta integració va resultar en un servei fluid i eficient, amb una comunicació coherent entre els diferents membres de l’equip.
La varietat de plats i la diversitat de sabors presentats durant el pop-up van satisfer les preferències de tots els membres de l’equip avaluador. Des de primers plats fins als postres, l’oferta gastronòmica va reflectir la dedicació dels alumnes i l’acompanyament dels seus professors.
Ens han acompanyat en aquesta experiència pedagògica
El Director executiu de l’ Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya , El Sr. Fabian Mohedano
Altres membres i formadors de @compassgroupes i de @vedrunagracia
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com