La primera edició del Gran Banquet ha vist com els esdudiants l’Escola d’Hostaleria Vedruna Gràcia i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona , on s’ha celebrat l’esdeveniment, portaven a terme el servei del Gran banquet per a 50 persones promogut per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic de Girona. L’escola de Gràcia, amb només 3 anys d’existència ha arribat a la final i ha pogut demostrar la qualitat de la formació que s’imparteix en el centre.
Les dues escoles finalistes han arribat a la final després de superar dues altres fases. Les escoles d’hostaleria de Sant Ignasi-Sarrià, d’Osona i de Figueres, i també la CTT de Barcelona s’havien quedat pel camí. Al llarg d’aquest matí, les de Girona i la Vedruna Gràcia havien de portar a terme el projecte que havien defensat en les dues primeres fases i realitzar el servei de banquet. Aquest, consistia a elaborar tres receptes i un còctel en directe, que han presentat a una cinquantena de comensals, entre ells Joan Roca.
I tot, davant un jurat exigent, expert en gastronomia. Entre altres, el crític gastronòmic, Salvador Garcia-Arbós, la presidenta de l’Associació de Sommeliers de Catalunya, Anna Vicens, o els xefs Henri Ronde i Toño Rodríguez. I entre el jurat professional, el popular i els patrons i convidats per l’organització van sumar tots els vots i van decidir que l’escola guanyadora de la primera edició del Gran Banquet fos la de Girona. L’escola d’Hostaleria Vedruna va guanyar el primer premi al millor maridatge atorgat per Wine Palace en el marc del Gran Banquet
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com