Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Retalls de premsa

L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona guanya la primera edició del concurs 'El Gran Banquet'

23/03/2023  L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha guanyat la primera edició del concurs 'El Gran Banquet'. La final del repte, organitzat per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic de Girona, s'ha fet aquest dimecres i l'escola gironina s'ha batut en duel amb la Vedruna Gràcia. 


CATALUNYA.-Agro.- Vedruna Educació y Compass Group crearán una escuela de cocina en Barcelona

03/03/2020  La Fundació Vedruna Catalunya Educació y Compass Group se han aliado para la creación de una escuela de formación profesional especializada en el ámbito de la restauración y la hostelería, que se integrará en el edificio de la Escuela Vedruna Gràcia.

Osvaldo Sejas, proclamat millor cuiner jove de Catalunya 2023


Sejas serà el representant català a l'European Young Chef Award, que se celebrarà a França al novembre

Els premis s’han distribuït en quatre categories, la principal de les quals és el Premi Absolut del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, atorgat al plat "Homenatge als pèsols ofegats", presentat per Osvaldo Sejas, alumne de l’ESH Vedruna de Gràcia.

23/04/2023


Primera edició del concurs El Gran Banquet

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona ha guanyat la primera edició del concurs El Gran Banquet, organitzat per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic Girona. Una competició en què els dos equips finalistes, l’escola gironina i l’Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Gràcia, han elaborat una proposta de banquet per a 50 comensals.

28/03/2023