23/03/2023 L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha guanyat la primera edició del concurs 'El Gran Banquet'. La final del repte, organitzat per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic de Girona, s'ha fet aquest dimecres i l'escola gironina s'ha batut en duel amb la Vedruna Gràcia.
03/03/2020 La Fundació Vedruna Catalunya Educació y Compass Group se han aliado para la creación de una escuela de formación profesional especializada en el ámbito de la restauración y la hostelería, que se integrará en el edificio de la Escuela Vedruna Gràcia.
Sejas serà el representant català a l'European Young Chef Award, que se celebrarà a França al novembre
Els premis s’han distribuït en quatre categories, la principal de les quals és el Premi Absolut del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, atorgat al plat "Homenatge als pèsols ofegats", presentat per Osvaldo Sejas, alumne de l’ESH Vedruna de Gràcia.
23/04/2023
L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona ha guanyat la primera edició del concurs El Gran Banquet, organitzat per Can Garús i el Fòrum Gastronòmic Girona. Una competició en què els dos equips finalistes, l’escola gironina i l’Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Gràcia, han elaborat una proposta de banquet per a 50 comensals.
28/03/2023
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com