Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Taller de cuina Tailandesa

Taller de cuina Tailandesa

Els xefs i cuiners tailandesos Thagongiet Luechai i Anucha Panikorn impartiran un taller únic de cuina tailandesa, coneguda per la barreja de colors, olors i sabors, el proper dimarts, 17 de maig a les 5 de la tarda als locals de l’Escola. Els plats que es cuinaran són típics de la gastronomia tailandesa, el curri Panang amb vedella, el Tod Man Gung (Pastís de gambes fregides), i un Kanom Tuay (Flam de llet de coco al vapor). La inscripció al taller és gratuïta i imprescindible. Només hauràs de portar el teu davantal! Durant el matí, els cuiners faran una demostració davant de l’alumnat de l’escola. Comptarem amb la presència de: 

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

17:00h Paraules de benvinguda a càrrec de :

  • Joan Hueso, director i César Guijarro coordinador, Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Gràcia.
  • Gaëlle Patin Laloy, responsable del Programa Diversitat i Interculturalitat, Casa Àsia
  • Phantipha Iamsudha Ekarohit, ambaixadora de Tailàndia a Espanya

17:10h Demostració i taller de cuina tailandesa amb Thagongiet Luechai i Anucha Panikorn

  1. Curry Panangcon Vedella
  2. Tod Man Gung (PASTÍS DE GAMBA FREGIDA)
  3. Kanom Tuay (FLAM DE LLET DE COCO AL VAPOR)