El divendres dia 9 de juny es va oferir el primer tats de formatges i vins a RestAula. Va sert tot un èxit el tast de vins i formatges a càrrec de l’Ignasi Rosell ,professor dels cicles formatius en serveis de restauració, per a pares i mares de l’Escola Vedruna Gràcia
En aquesta sessió de degustació de vins i formatges, s’han seleccionat diferents vins i formatges per oferir una varietat de sabors i textures. S’han pogut tastar diferents tipus de vins i una bona selecció de formatges
L’objectiu principal era trobar combinacions que complementin i realcin els sabors de tots dos, i gaudir de l’experiència d’explorar nous sabors i descobrir noves preferències. La degustació de vins i formatges és subjectiva, per això es fomenta l’experimentació i l’intercanvi d’opinions entre els participants.
En resum, la sessió de degustació de vins i formatges ha estat una experiència plaent i educativa que permet gaudir i apreciar la diversitat de sabors i aromes que ofereixen aquests productes.
Gràcies al assistents per la vostra complicitat i escolta!
Repetirem!
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com