Descobreix el fascinant maridatge de vins i xocolata amb Gemma Jodar. Submergeix-te en una experiència sensorial única on la dolçor de la xocolata es combina perfectament amb la complexitat dels vins seleccionats. Gemma Jodar t’acompanyarà en aquest viatge gustatiu, revelant els secrets per aconseguir l’harmonia perfecta entre aquests dos plaers gastronòmics, potenciant els sabors i creant una sinergia inoblidable.
Lloc: Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Pro C/ Gran de Gràcia, 236, Gràcia, 08012 Barcelona – Restaula
A càrrec de Gemma Jodar Font. Enginyera agrònoma, sommelier i docent a l’ESVICC
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESH News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com