Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - [email protected]

Maridatge de vins i xocolata
13/03/25

Maridatge de vins i xocolata
13/03/25

Descobreix el fascinant maridatge de vins i xocolata amb Gemma Jodar. Submergeix-te en una experiència sensorial única on la dolçor de la xocolata es combina perfectament amb la complexitat dels vins seleccionats. Gemma Jodar t’acompanyarà en aquest viatge gustatiu, revelant els secrets per aconseguir l’harmonia perfecta entre aquests dos plaers gastronòmics, potenciant els sabors i creant una sinergia inoblidable.

Lloc: Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Pro C/ Gran de Gràcia, 236, Gràcia, 08012 Barcelona – Restaula

A càrrec de Gemma Jodar Font. Enginyera agrònoma, sommelier i docent a l’ESVICC

Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€

Bases del Club de Tast

INSCRIPCIONS

Vols rebre la nostra Newsletter ESH News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.