Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - [email protected]

Vins de mínima intervenció, biodinàmics, ecològics i convencionals
23/01/24

Vins de mínima intervenció, biodinàmics, ecològics i convencionals
23/01/24

Aprèn a entendre les etiquetes dels vins i a distingir entre vins de mínima intervenció, ecològics, biodinàmics i convencionals amb Joan Lluís Gómez. Aquesta sessió t’oferirà una visió completa de les diferents filosofies de vinificació, explicant com cada tipus de vi reflecteix els seus mètodes de producció únics i la seva essència. Descobreix la puresa dels vins de mínima intervenció, la sostenibilitat dels ecològics, la connexió amb la natura dels biodinàmics i les tècniques dels convencionals en un tast que enriquirà la teva experiència vinícola.

Lloc: Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Pro C/ Gran de Gràcia, 236, Gràcia, 08012 Barcelona – Restaula

A càrrec de Joan Lluís Gómez Conde. Sommelier, docent a Grameimpuls, Escola Pia i Vedruna Gràcia, col·laborador a la Fira de la Verema d’Alella, a la fira de productes d’Arenys de Munt i a la revista cuina.

Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€

Bases del Club de Tast

INSCRIPCIONS

Vols rebre la nostra Newsletter ESH News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.