Descobreix els vins heroics o vins de muntanya de la mà del prestigiós enòleg David Seijas. Aquests vins, cultivats en terrenys escarpats i de difícil accés, reflecteixen l’esforç i la passió dels viticultors que desafien les condicions més extremes per obtenir un producte únic. Gaudeix d’una experiència única i enriquidora, on podràs apreciar la singularitat i la complexitat d’aquests vins excepcionals, plens de caràcter i història.
Lloc: Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Pro C/ Gran de Gràcia, 236, Gràcia, 08012 Barcelona – Restaula
A càrrec de David Seijas. Responsable del projecte Gallina de Piel Wines, professor de sommeliers a la URV i a l’escola d’hostaleria de Girona. Col·laborador en mitjans de comunicació com a divulgador de la cultura del vi.
Preu: Socis 20,00€ / No socis 25,00€
Vols rebre la nostra Newsletter ESH News? Després de cada tast elaborem una Newletter en la que recollim informació del que s’ha tractat i comuniquem els detalls del següent tast.
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com