Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Vedruna finalista del Concurs “El Gran Banquet”

Vedruna finalista del Concurs “El Gran Banquet”

FÒRUM GASTRONÒMIC DE GIRONA

La proposta gastronòmica de la ESH Vedruna seleccionada per a la final del

Concurs El Gran Banquet.

Aquest  concurs va més enllà de la realització de receptes i, per això, també vol empentar els alumnes a la recerca i investigació sobre les matèries primeres i el seu origen.

El jurat ha tingut en compte aspectes que fan referència a l’elaboració dels plats (tècniques, temps, maquinària específica, cost actualitzat i acurat). Un dels aspectes que s’ha tingut molt en compte és el càlcul de la minva.

El concurs es va iniciar el passat més de desembre. En aquesta primera fase cada escola participant va presentar la seba proposta de menú i recerca i es van classificar sis. La següent fase es va fer el passat 27 de gener a les instal·lacions de Can Garús a Llers (Alt Empordà), i aquí els alumnes van haver de defensar tècnicament les seves propostes, la nostra i la de l’escola XXXXXX han estat escollida per competir en la gran final.

La final d’El Gran Banquet es celebrarà en el transcurs del Fòrum Gastronòmic que es celebrarà a Girona els dies 18, 19, 20 i 21 de Març de 2023, on es recrearà en directe el servei de banquet a 50 comensals proposat pels alumnes de les escoles finalistes.