EEls certificats professionals són una oferta formativa disponible al llarg de l'any que permeten obtenir els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat professional d’acord amb les exigències del mercat de treball actual. Són una titulació oficial que inclou un període de formació a l’empresa que permet conèixer nou talent i per tant, contractar persones qualificades.
HOTR0108 OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA 290h.
HOTR0208 OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR 250h.
HOTR0408 CUINA 810h.
HOTR0608 SERVEIS DE RESTAURANT 580h.
HOTR0110 DIRECCIÓ I PRODUCCIÓ EN CUINA 1110h.
HOTR0309 Direcció en restauració 830h.
Contacta amb la secretaria del centre
Els CP de nivell 1 permeten el domini de tècniques molt concretes i repetitives sota la dependència continuada.
Per poder-hi accedir no és necessari cap requeriment acadèmic ni professional.
Els CP de nivell 1 permeten el domini de tècniques molt concretes i repetitives sota la dependència continuada.
Per poder-hi accedir no és necessari cap requeriment acadèmic ni professional.
Els CP de nivell 2 permeten accedir a professions que requereixen de l'execució autònoma, sota supervisió, de tècniques i coneixements transferibles a noves tasques.
Per poder-hi accedir cal que acreditis un dels següents requeriments:
A més, cal tenir en compte el següent:
Actualment, aquestes proves es duen a terme en els centres on es cursen els CP, durant el procés de selecció de l'alumnat.
© 2019 Vedruna Gràcia · Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies · creaescola.com