Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 236 - 08012 Barcelona

93 218 82 69 - hostaleria@vedruna.cat

Presents al concurs de cuina i cocteleria jove de Catalunya.

Presents al concurs de cuina i cocteleria jove de Catalunya.

Els nostres alumnes Pablo Medina i Manel Papaceit, de Grau Superior en Direcció de Cuina i Direcció de Serveis en Restauració, respectivament; han participat de la 43a edició de la Jornada Universitària de Gastronomia de la Escola d’Hoteleria de Sant Pol

Per primer cop, els concursos de “Cuina Jove de Catalunya” i “Cocteleria Jove de Catalunya” se celebraven de forma conjunta en una sola jornada i la seva organització ha estat estupenda.

Han participat 19 magnífics alumnes de 12 escoles d’arreu de Catalunya, que han demostrat un alt nivell.

Tornem amb diploma i sense gran premi, però amb l’experiència d’haver viscut quelcom increïble i molt enriquidor per la formació dels nostres estudiants.

Felicitats als guanyadors i a tots els participants.

Tornarem l’any vinent amb encara més empenta i il·lusió!