Un model d’escola per a un model de ciutat

Gran de Gràcia, 240 - 08012 Barcelona

607113525 - secretaria@vedrunaproesh.cat

Taller de cuina tailandesa

Taller de cuina tailandesa

El 28 de setembre passat l’Ambaixada del Regne de Tailàndia amb la col·laboració de Casa d’Àsia i l’escola d’hostaleria Vedruna Gràcia, va organitzar  un reeixit Taller de Cuina Tailandesa per als Amics de Casa Àsia i Alumnes de l’Escola d’Hostaleria

L’Ambaixada de Tailàndia va organitzar un  taller de cuina tailandesa amb la col·laboració amb Casa Àsia i l’Escola d’Hostaleria Vedruna de Gràcia. L’esdeveniment, que va tenir lloc a les instal·lacions de l’escola, va reunir amics de Casa Àsia i alumnes de l’escola d’hostaleria en una jornada culinària plena de sabors exòtics i experiències culturals.

El taller de cuina tailandesa va ser una oportunitat única perquè els participants exploressin la riquesa i diversitat de la gastronomia tailandesa sota la guia d’experimentats xefs tailandesos Wipaporn Yoosomboon i Anucha Panikorn. Durant la jornada, els assistents van aprendre a preparar dos  emblemàtics plats de la tradició culinària de Tailàndia; arròs saltat amb marisc i pasta Tom Yum i flam de carbassa.

L’ambaixador del Regne de Tailàndia, l’Honorable Sr Vosita Vorasaph va expressar la satisfacció per la participació entusiasta i l’interès mostrat pels assistents a descobrir l’autèntica cuina tailandesa. Va destacar que el menjar no només és una part important de la cultura tailandesa, sinó també una manera de construir ponts entre cultures i promoure la comprensió mútua.

Casa Àsia, com a entitat dedicada a promoure la cultura asiàtica dels països asiàtics, es va enorgullir de formar part d’aquesta iniciativa i promoure l’apreciació de la cuina tailandesa entre la comunitat d’amics. Els alumnes de l’Escola d’Hostaleria van tenir l’oportunitat d’ampliar les seves habilitats culinàries i submergir-se en l’autenticitat de la gastronomia tailandesa, així ho va remarcar el director del centre..

El taller va culminar en una degustació dels plats preparats pels participants, que van rebre elogis per la seva creativitat i el seu sabor. Els assistents van expressar la seva gratitud cap a l’Ambaixada de Tailàndia, la Casa Àsia i l’Escola d’Hostaleria per oferir aquesta experiència culinària única.

Aquest esdeveniment no només va ser un èxit en termes de promoure la cultura tailandesa i la col·laboració intercultural, sinó que també va deixar un sabor inoblidable als cors i paladars de tots els participants. L’Ambaixada de Tailàndia espera continuar organitzant activitats similars en el futur per continuar compartint la riquesa de la cultura tailandesa amb el públic  de Barcelona.